Trädvård, trädfällning, bygg och trädgård i Uppsala och Stockholm

Om Hustomten

Jag som driver Hustomten, Jonas Ellenberg, har sedan jag varit liten varit intresserad av naturen, trädkojor, träd, bygg och trädgård. Min morbror och moster drev en handelsträdgård och det var där mitt brinnande intresse startade.

Ville nå trädtopparna

Senare i Amazonas underbara regnskog fick jag en stark längtan att få klättra upp i de vackra träden. Jag skaffade trädklättringsutrustning men eftersom jag inte kunde använda den på rätt sätt då, blev det aldrig någon klättring där.

Certifierad på engelska Merrist Wood Collage

Väl hemma igen såg jag trädvårdare som klättrade upp och beskar träd med grensåg och motorsåg. Arboristerna, som de kallade sig, var säkrade med precis samma slags klättringsutrustning som min.

Efter att de hade visat hur de arbetade var jag såld och sökte och kom in på en Arboristutbildning i England, Merrist Wood College. Det var där jag fick mitt Certifikat i Arborikultur och väl hemma igen blev jag anställd av Hustomten och Tomas Krantz som då drev företaget.

Driver företaget Hustomten

Våren 2014 tog jag över Hustomten med stor tacksamhet och ära. Det är nu en stor glädje att se att vi fortsätter att ha nöjda, nya och återkommande kunder.

Hör gärna av dig!

Hustomten står för professionella, pålitliga och personliga tjänster kring allt inom utemiljö och trädgård. Trädgårdsanläggning och -skötsel, träd och bygg.

Hustomten Uppland
Kolugnsvägen 94, 741 41 Knivsta 0760-17 02 04
info@hustomten-uppland.se

Socialt

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.