Trädvård, trädfällning, bygg och trädgård i Uppsala och Stockholm
  • Trädäck villa Uppsala - Hustomten Uppland
  • Trädäck i trädgård - Hustomten Uppland
  • Altan med trädäck och murad grund - Hustomten Uppland
  • Fin trägång omgiven av grönska.

Klä din trädgårdsdröm i trä och fantasi

Trä är ett fantastiskt material där det bara är fantasin som sätter gränserna. Hustomten har idéerna och kunskapen och erbjuder byggtjänster för att lyfta just din trädgård.

Trädhus och trädkojor

Hustomten designar och bygger både de enklaste och mest komplexa hus och kojor i träd. Vi riktar oss både till privatpersoner och företag i hela Sverige.

Läs mer om våra unika trädhustjänster

Trädäck och altaner

Den gamla hederliga tryckimpregnerade gröntrallen i all ära. Den fungerar utmärkt att bygga altaner och terasser av. Men om man vill att altanen ska kännas exklusivare eller passa bättre in i den övriga miljön finns en uppsjö av material att klä den i, som cumaru, ek och lärk till exempel.

Uterum och inglasade altaner

Vill du njuta tidigt på våren och långt in på hösten? Använda uterummet hela året? Eller är du ute efter ett väder- och vindskydd för sommarmånaderna? Vi bygger ditt uterum eller glasar in din altan efter dina önskemål. 

Växthus

Förutom själva monteringen av växthuset finns det flera möjligheter. Vi kan till exempel bygga växthus med murväggar och stenplattor, marksten eller betongplatta till golv. Varför inte installera jordvärme och bevattningsanläggning?

Vill du slippa böja dig så mycket när du pysslar i jorden och med växterna? Då anlägger vi en gång mitt i växthuset som ligger djupare än själva såbädden som placeras runt om längs växthusväggarna.

Det är bara fantasin som sätter gränserna!

Utsmyckningar i trä

Att smycka en trädgård med trä tillsammans med prunkande växtlighet kan verkligen tillföra mycket i en trädgård och gör den både personlig och funktionell. Det kan vara spaljéer, trästaket, trätrappor, pergola, lusthus, trädgårdskonst, utemöbler, krukor, belysningsarmaturer och mycket mer.

Jordskruv istället för grävda plintar

Jordskruv, eller markskruv som den ibland också kallas, ersätter gjutna betongplintar som fundament för exempelvis friggebodar, altaner, staket eller stolpar. Jordskruv går att montera på alla ställen där du tänkt gräva för prefabricerade plintar eller gjuta egna plintar.

Genom att låta oss montera jordskruvar slipper du gräva sönder gräsmattan, bryta upp marksten eller förstöra asfalterade uppfarter.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig montera jordskruv

 

Kontakta mig om byggtjänster!

[


]

Hör gärna av dig!

Hustomten står för professionella, pålitliga och personliga tjänster kring allt inom utemiljö och trädgård. Trädgårdsanläggning och -skötsel, träd och bygg.

Hustomten Uppland
Kolugnsvägen 94, 741 41 Knivsta 0760-17 02 04
info@hustomten-uppland.se

Socialt

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.