Trädvård, trädfällning, bygg och trädgård i Uppsala och Stockholm
  • Trädhus från Hustomten Uppland
  • Trädhus
  • Trädkoja
  • Trädhus
  • Zipline och linbana - Hustomten Uppland

Trädhus och trädkojor tar dig till nya höjder

Hustomten designar och bygger både de enklaste och mest komplexa hus och kojor i träd. Vi riktar oss både till privatpersoner och företag i hela Sverige.

Unika trädhustjänster

Hustomten är stolt över att vara bland de allra första i Sverige som kan erbjuda trädhustjänster. Att bygga hus och kojor i träd är vanligt i USA, och det tror vi att det kommer att bli i Sverige också inom bara några år. Så varför inte ta chansen att bli först att ta lusthuset, lekstugan, kontoret, soldäcket, bastun eller ateljén eller hotellet till en ny nivå?

Ta hotellet till nya höjder

Driver du ett hotell, herrgård, gästgivaregård, camping eller annan övernattningsverksamhet och vill erbjuda dina gäster ett boende utöver det vanliga? Eller är du kanske intresserad av att starta ett helt trädkojehotell med små och stora kojor som sätts samman med linbanor, ziplines och hängbroar? Smått som stort – Hustomten kan hjälpa dig.

Säkerheten främst

Vi sätter alltid säkerheten främst och erbjuder smarta lösningar för att lätt kunna ta sig upp och ner i trädet, till och med för rullstolsburna. Vi använder noga utvalt material för hög kvalitet och minsta möjliga påverkan på trädet.

Vi kan också hjälpa till med bygglov.

Lite inspiration

Det finns som sagt inte så många trädhus och trädkojor uppförda i Sverige – än. Så här samlar vi lite inspirationslänkar för dig som drömmer om ett hus bland träden.

Inspiration Green

Impressive Interior Design

Blue Forest

Det finns också mycket bilder att titta på webben om man söker efter ”Treehouse” och ”tree house”.

Linbana och Zip-Line

Hustomten anlägger linbanor (eller så kallade Zip-Lines and Canopy Tour Adventures på engelska). Oavsett om det är för barnens lek, för dig själv eller gäster av det äventyrliga slaget, gör vi det alltid med säkerheten i främsta fokus.

Läs mer om zipline och linbanor här.

Kontakta mig om trädhus och trädkoja!

[


]

Hör gärna av dig!

Hustomten står för professionella, pålitliga och personliga tjänster kring allt inom utemiljö och trädgård. Trädgårdsanläggning och -skötsel, träd och bygg.

Hustomten Uppland
Kolugnsvägen 94, 741 41 Knivsta 0760-17 02 04
info@hustomten-uppland.se

Socialt

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.