Trädvård, trädfällning, bygg och trädgård i Uppsala och Stockholm
  • Zipline och linbana - Hustomten Uppland

Zipline och linbanor

En zipline eller linbana består av en lång uppspänd vajer mellan två punkter. När du åker zipline sitter du fastspänd i en kroppssele och med hjälp av ett linbanehjul glider du ned längs vajern i full fart. Hastigheten kan komma upp i hisnande hastigheter beroende på vikt och vajerlutning samt vindmotstånd. En speciell stopp på slutet gör dock att du på ett säkert och bekvämt sätt bromsar in farten.

Anlägg din egen zipline

Hustomten anlägger linbanor (eller så kallade Zip-Lines and Canopy Tour Adventures på engelska). Oavsett om det är för barnens lek, för dig själv eller gäster av det äventyrliga slaget, gör vi det alltid med säkerheten i främsta fokus. Linbanorna förankras med byggnationer av platåer i träd eller på mark och kan nå nära 300 meter från ett trädhus, över en sjö eller en klippa, med en landningsyta i mitten på land eller i ett träd.

Jag vill veta mer om Ziplines!

[


]

Hör gärna av dig!

Hustomten står för professionella, pålitliga och personliga tjänster kring allt inom utemiljö och trädgård. Trädgårdsanläggning och -skötsel, träd och bygg.

Hustomten Uppland
Kolugnsvägen 94, 741 41 Knivsta 0760-17 02 04
info@hustomten-uppland.se

Socialt

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.