Trädvård, trädfällning, bygg och trädgård i Uppsala och Stockholm
  • Marksten på uteplats - Hustomten Uppland
  • Stenläggning på uppfart - Hustomten Uppland

Anlägga marksten, stenplattor och stenmur

Sten i trädgården är både vackert och praktiskt. Vi kan skapa härliga uteplatser med marksten, praktiska garageuppfarter med stenplattor eller en stenmur som utgör ett vackert blickfång och som binder samman trädgården. Stenläggningen kan även kompletteras med en grusgång av exempelvis vacker dekorsten. Möjligheterna med sten i din trädgård är i princip obegränsade.

Stenläggning med plattor eller marksten

Idag finns ett stort utbud av marksten och plattor som ger oändliga variationer i form, storlek och färg. Valet av sten ska naturligtvis ta hänsyn till tycke och smak, men även till funktion och din trädgård och husfasad. Anläggningen av marksten eller stenplattor är ett tungt jobb som kräver ett mycket noggrant förarbete för ett lyckat slutresultat. Att ta hjälp med din stenläggning eller plattläggning är därför ett klokt val.

Hustomten hjälper dig inte bara med själva anläggningen utan kan även ge dig råd och inspiration för hur du skapar en vacker stensättning som skapar en helhet i din trädgård.

Anläggning av stenmur och stödmur

En stenmur kan anläggas i många olika utföranden, storlekar och höjder. Det finns dessutom gott om olika sorters alternativ av murblock och murstenar. Precis som vid stenläggning är underarbetet avgörande för att muren ska stå stadigt i många år. Utöver det tunga underarbetet måste man här också ta hänsyn till murens funktion. Skall muren utgöra en stödmur för att exempelvis jämna ut en sluttande tomt blir byggstenen samt fyllnadsmaterialet bakom muren avgörande för stabiliteten.

Hustomten har kompetensen som krävs för anläggning av såväl snygga som praktiska murar som står stadigt i många år.

Jag vill veta mer om stenläggningar och stenmurar!

[


]

Hör gärna av dig!

Hustomten står för professionella, pålitliga och personliga tjänster kring allt inom utemiljö och trädgård. Trädgårdsanläggning och -skötsel, träd och bygg.

Hustomten Uppland
Kolugnsvägen 94, 741 41 Knivsta 0760-17 02 04
info@hustomten-uppland.se

Socialt

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.