Trädvård, trädfällning, bygg och trädgård i Uppsala och Stockholm
  • Trädfällning i Uppsala och Stockholm - Hustomten
  • Hustomtens arborist sektionsfäller träd i Uppsala
  • Hustomtens arborist fäller träd med stor säkerhet i Uppsala
  • Sektionsfällning av stort träd i Uppsala
  • Sektionsfällning av träd i Uppsala
  • Större avverkning av skog i Uppsala och Stockholm - Hustomten

Säker trädfällning av arborist

Det kan finnas många orsaker till att fälla ett träd. Det kan till exempel vara gammalt och ha drabbats av röta och skador och därför utgöra en risk för omgivningen om det skulle falla. Eller så vill man helt enkelt bara få in mer ljus på sin tomt eller i huset.

Trädfällning kan vara farligt om det utförs på fel sätt och bör därför utföras av yrkesmän. Hustomten garanterar en säker trädfällning med kunskap och precision utförd av utbildad arborist. Hur stort än trädet är eller hur trädet är placerat finns det lösningar för att på ett säkert sätt fälla trädet. Med rätt kunskap och arbetsmetod kan vi fälla alla slags träd.

Markfällning

Markfällning används alltid om det finns utrymme och om säkerheten tillåter. Om trädet har en lätt lutning åt fel håll kan man ibland använda vinsch eller en trädfällriktare som hjälp för att få trädet att falla åt rätt håll.

Större avverkningar

Vid större avverkningar för att exempelvis få ner eller glesa ut ett skogsparti samarbetar vi med Mathias Eriksson och Anders Eriksson Skogsentreprenad.

Bortforsling

Hustomten hjälper också till med att forsla bort trädavfall. Mindre mängder kör vi bort med ett bilsläp medan större volymer körs bort med kranbil eller container.

Jag vill veta mer om trädfällning!

[


]

Hör gärna av dig!

Hustomten står för professionella, pålitliga och personliga tjänster kring allt inom utemiljö och trädgård. Trädgårdsanläggning och -skötsel, träd och bygg.

Hustomten Uppland
Kolugnsvägen 94, 741 41 Knivsta 0760-17 02 04
info@hustomten-uppland.se

Socialt

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.